شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 

اخراج نیروهای آمریکا از عراق؛ شرط نخست‌وزیری «الکاظمی»

عضو ارشد ائتلاف «الفتح» در عراق گفت احزاب سیاسی عراق برای مأمور تشکیل کابینه در این کشور شرط گذاشته‌اند که طبق مصوبه پارلمان، باید به حضور نظامی آمریکا در این کشور پایان دهد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۶ - ۲۶ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 14
کد خبر: ۴۰۴۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ «سعد السعدی» یکی از اعضای ارشد ائتلاف «الفتح» در عراق،‌ امروز (سه‌شنبه)، در گفت‌و‌گو با وبگاه خبری «بغداد الیوم» گفت که احزاب سیاسی عراق در مقابل تأیید اعضای کابینه «مصطفی الکاظمی» مأمور تشکیل کابینه در عراق، شرط کرده‌اند که دولت او مصوبه پارلمان برای اخراج نظامیان آمریکا را اجرا کند.

 

این عضو ائتلاف الفتح در این خصوص گفت: «از مهم‌ترین وظایف  مأمور تشکیل کابینه، مصطفی الکاظمی، پس از کسب رأی اعتماد از پارلمان، اجرا کردن مصوبه پارلمان است که بر اساس آن باید تمام نیروهای خارجی را از عراق خارج کرد».

 

سعد السعدی در ادامه گفت که تصمیم پارلمان، از مهم‌ترین شروطی است که در قبال اجرایی کردن آن از الکاظمی برای نخست‌وزیری تعهداتی گرفته شده است  و او نیز موافقت کرده است.

 

عضو ارشد الفتح تأکید کرد که این تصمیم پارلمان الزام آور است و هیچ نخست‌وزیری چه الکاظمی یا غیر از  او نمی‌تواند آن را اجرایی نکند؛ السعدی افزود که این تصمیم برای دولت عراق الزام آور است بویژه آنکه از جانب عده‌ زیادی از مردم تأیید شده است.

 

دی ماه سال گذشته پس از جنایت آمریکا در به شهادت رساندن سپهبد حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس معاون رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق، پارلمان این کشور طرح اخراج نظامیان بیگانه از جمله نظامیان آمریکایی از این کشور را تصویب کرد.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر